Su Zimeng: O masini fausiaina ua suia mai le faʻaopoopoina maketi-faʻamasani i stock market update ma incremental maketi faʻaleleia.

Su Zimeng: O masini fausiaina ua suia mai le faʻaopoopoina maketi-faʻamasani i stock market update ma incremental maketi faʻaleleia.

Su Zimeng, le peresetene o le Saina Fausia Masini Alamanuia Association, taua i le "Sefulu Fausia Mea Meafaigaluega ma Meafaigaluega Pulega Inovasi Konafesi" o excavators o se fuafaatatau o le fausiaina alamanuia masini. O loʻo iai le faʻailoga a le atunuʻu mo le sili atu ile 70% ole maketi o le excavator. E tele ma sili atu ituaiga faleoloa o le a faʻaauupegaina, ma ituaiga a le atunuʻu o le a tele ona alualu i luma i le faʻatuatuaina, anagata, ma malosiaga sefe ma emission faʻaititia.

E tusa ai ma le saunoaga a Su Zimeng, o le faatauina atu o masini eseese e fausia ai masini ma mea faigaluega i lenei tausaga ua ausia le tumutumuga i tausaga ua tuanaʻi. O le aofaʻi o le faʻatauina atu o vaʻavaʻa loli na oʻo atu i le 45,000 iunite, ma le aofaʻi o faʻatau atu o crane crawler na oʻo atu i le 2,520 iunite, ma o le manaʻoga mo crane crane na le lava na faʻasoa talu mai lenei tausaga. O le siʻiina o tulaga ma galuega faʻalele na fausiaina faʻavavevave i tausaga ua tuanaʻi, ma e i ai le faʻamoemoe o nei oloa o le a tele avanoa mo atinae i le isi 5 tausaga.

"Faʻamaumauga maeʻaeʻa mai vaega o pisinisi na fesoʻotaʻi atu i ai a le asosi o loʻo faʻaalia mai o tupe maua faʻatau i le 2019 na faʻatupulaia e le 20% faʻatusatusa i le 2018, ma tupe maua na faʻatuputupulaia i le 71.3%." Fai mai Su Zimeng. O le auiliiliga o faʻamaumauga a le aufaipisinisi autu o loʻo faʻaalia ai o le faʻavae mo le 2019 I le 2020, o le faʻatupega o tupe maua a le aufaigaluega masini fausiaina na siʻitia i le 23.7%, ma le polofiti na siʻitia e 36%.

Mai le vaaiga o oloa tekonolosi, tele kamupani i Bauma i lenei tausaga faʻaalia fou tekonolosi oloa, o le faaputuga o atamai oloa ma ausilali faʻagaioiga, avetaʻavale le pulea, faʻaputuga pulega, puipuiga saogalemu, faʻapitoa gaioiga, taumamao mamao, sese faʻamatalaga, olaga taamilosaga pulega, ma isi O le oloa na faʻaoga lava, faʻafaigofie fofoina ni faigata i le fausiaina, faʻamalieina manaʻoga manaʻoga o tele inisinia fausiaina, ma fanaua ai se faaputuga o maualuga-iuga inisinia masini ma tele faʻapitoa masini. Su Zimeng fai mai o le tulaga o digitalization, greening, ma seti atoa o nisi o oloa e tatau ona faʻaleleia. Nisi lapopoʻa meafaigaluega ma vaega taua ma vaega ua le lava maketi faatauvaga, ae a maeʻa le "14th Lima-Tausaga Fuafuaga", tele oloa o le a oʻo atu i le tulaga faʻavaomalo tulaga. .

Ile suʻesuʻeina ole lumanaʻi atinaʻeina o masini fausiaina mai le vaʻai ile manaʻoga, Su Zimeng talitonu o le mea muamua, o masini fausiaina ua suia mai maketi faʻaopopo i faʻatauga o maketi faʻafouina ma faʻateleina maketi faʻaleleia; lona lua, mai le sailia o tau-aoga i le tulaga maualuga ma maualuga faʻatinoga; O se tasi tulaga lautele masini manaʻoga fausaga e masani ona aofia ai numera, atamai, lanumeamata, manaia, atoaga seti, galuega fuifui, auiliili fofo, ma faʻalauteleina manaʻoga fausaga. Na taua e Su Zimeng e faʻapea, o le matua o le faʻaaogaina o mea fou ma tekonolosi, o isi siosiomaga fou e aofia ai maota tetele, ogaoga o le malulu ma isi siʻosiʻomaga ua latou tuʻuina atu i luma ni manaʻoga fou i luga o meafaigaluega, faʻalauiloa le faʻaleleia atili o le fausiaina o tekonolosi, ma fanauina ai foʻi le manaʻoga mo ni masini fou . Lenei vaʻaiga E sili atu ma sili atu manino, e aofia ai le faʻavae fausiaina vaega, o loʻo iai pea le tuputupu aʻe.

Talu mai le 2020, o le fale fausia maketi masini manaʻomia ua faʻateleina tele, ma le faʻavaomalo maketi auina atu i fafo taua ua faʻaalia se aga i lalo. Na taʻua e Su Zimeng: "O loo iai le faamoemoe o le 2021, o le manaoga fou ma le suiga o manaʻoga i le fausiaina o maketi o maketi o le a faia faatasi se sao. Faʻatasi ai ma le aoina o faiga faʻavae a le atunuʻu, o le falefaigaluega falefaigaluega alamanuia o le a faʻaauau pea ona tuputupu aʻe mausali. "


Taimi Post: Tes-28-2020